Ajankohtaista

Ajankohtaista

UUTTA: yrittäjyysopinnot
UUTTA!

Sisustussuunnittelijan koulutusta voit nyt laajentaa myös yrittäjyysopinnoilla. 

Yrittäjyyspainotteinen sisustussuunnittelijan koulutus sopii sinulle, joka kaipaat neuvoja sisustusalan yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Sisustussuunnittelijan koulutus + yrittäjyysopinnot -kokonaisuus sisältää kaikki sisustussuunnittelijan koulutuksen opintokokonaisuuden aihealueet, jonka lisäksi siihen kuuluu sisustusalan yrittäjyysopintoja.

Yrittäjyysopinnot koostuvat sisustussuunnittelijoille räätälöidystä verkkokoulutuksesta, jossa sisustussuunnittelijat Hanna Niemelä ja Marion Fagerström antavat sinulle hyvät perustiedot oman sisustusalan yrityksen perustamiseen. Koulutuksen aikana voit esittää kouluttajille sisustusalan yrittäjyyteen liittyviä kysymyksiä.

LUE LISÄÄ kaupunkikohtaisesta infopaketista, jonka voit ladata valikosta Sisustussuunnittelukoulutus! 

 


Lue lisää
OULU! Infoilta 29.11.2022

Oletko kiinnostunut sisustussuunnittelijan koulutuksesta? 


Lue lisää
HAKU AUKI kevään 2023 koulutuksiin NYT!

HAKU ON NYT AUKI alkukeväästä 2023 alkaviin Sisustusakatemian laajoihin koulutuksiin – linkki kaupunkikohtaisiin lisätietoihin & infopakettiin alla! 

HUOM: uutuutena voit nyt valita myös yrittäjyysopinnot, jos sisustusalan yrittäjyyteen liittyvät kysymykset askarruttavat sinua! 

 

Helsinki – lue lisää

Kuopio – lue lisää

Oulu – lue lisää

Tampere – lue lisää

Turku – lue lisää

 

 


Lue lisää
Liity nyt Sisustusosaajiin

Mikäli et vielä kuulu Sisustusosaajiin, nyt kannattaa liittyä – saat loppuvuoden 2022 “kaupan päälle” tulevan vuoden 2023 vuosimaksun hinnalla! 

Saat kutsuja erilaisiin sisustusalan koulutuksiin, webinaareihin ja yritysvideoiden sekä sähköpostien kautta vinkkejä suunnittelutyöhön. Pääset myös mukaan sisustusmessumatkoille sekä koulutuksiin SISOS-hintaan.

Ammattilaisjäsenenä saat näkyvyyttä sisustusalan osaajana myös Sisustusosaajat-somessa ja sinut löydetään helpommin ammattilaisjäsensivultamme.

Liittymisohjeet löydät täältä:

https://sisustusosaajat.fi/liity-mukaan-sisustusosaajiin  


Lue lisää
SisAk-lyhenne allekirjoitukseesi

Erotu joukosta ja allekirjoita viestisi kuten yllä!

Voit nyt Sisustusakatemiasta valmistuneena* lisätä ammattinimikkeesi perään lyhenteen 'SisAk' ja kertoa näin saaneesi osaamisesi Suomen arvostetuimpiin kuuluvalta sisustussuunnittelualan kouluttajalta - onnea!

Tästä lyhenteestä tunnistat tietysti kätevästi myös muut SisAkilaiset ja se auttaa sinua verkostoitumaan.

 

*Tämä mahdollisuus koskee kaikkia jo aiemmin Sisustusakatemian laajoista sisustuskoulutuksista valmistuneita ja tulevaisuudessa valmistuvia. 

 

 


Lue lisää