Ajankohtaista

Ajankohtaista

Julkitilansuunnittelu täydennyskoulutus
Haluatko laajentaa ja syventää sisustussuunnitteluosaamistasi julktilasuunnittelun täydennuskoulutuksessa?

Julktilasuunnittelun koulutus täydentää sisustussuunnittelutyösi ammattitaitoa ja antaa valmiudet laajentaa asiakaskuntaasi. Koulutus on tarkoitettu sisustussuunnittelukoulutuksen suorittaneille ja kaikille sisustussuunnittelualalla työskenteleville. Koulutuksen tavoitteena on täydentää, laajentaa ja päivittää osaamista julktilasuunnittelun osa-alueilla. Kouluttajana toimii sisustusarkkitehti Petra-Miisa Juusenaho suunnittelutoimisto Interioristä. Opiskelu tapahtuu Helsingissä. 

Seuraava koulutuksemme 2018 – julkaisemme pian aikataulun!

Lue lisää JULKITILASUUNNITTELU sivulta

 


Lue lisää
Tomi Kouvola

Syyskuussa alkavaan Turun koulutukseemme olemme saaneet lisävahvistusta opettajapuolelle. Turun koulutus on kaikin puolin uudistunut niin sisällöltään kun opetuspuolellakin – kannattaa tutustua sen sisältöön!

Sisustussuunnittelija Tomi Kouvola tulee kertomaan sisustusalan asiakastyöstä josta hänellä löytyy vahva osaaminen.

 

“Olen ammatiltani sisustussuunnittelija, muotoilija ja sisustusliike Sisustuksen Koodin toinen omistaja. Olen työskennellyt pitkään television sisustusohjelmissa T.I.L.A. ja Pientä pintaremonttia.” – Tomi Kouvola 


Lue lisää
Vanhan talon sisustuskurssi
Vanhan talon sisustuskurssi

 

9. helmikuuta 2018 klo 15-20 ja 10. helmikuuta klo 9-16

 

Kurssilla tutustutaan suomalaiseen vanhaan rakennuskantaan ja säilyttävään korjausrakentamiseen sisustajan näkökulmasta. Kaksipäiväisellä kurssilla opiskelemme vanhojen talojen sisätilojen kunnostamisen perusteita, pintamateriaaleja sekä sisustussuunnittelua.

 

Kurssi sopii hyvin kaikille vanhojen talojen ystäville, oman talon kunnostusta suunnitteleville ja sisustusalan opiskelijoille.

 

Kouluttaja

Kurssin opettajana toimii Heidi Laakso-Kuivalainen sekä Anu Sauramaa Suunnittelutoimisto Kruunusta.

 

Heidi on perehtynyt syvällisesti vanhan rakennus-kannan arkkitehtuuriin ja sisätiloihin kun taas Anu on erikoistunut rakenteisiin ja materiaaleihin!

 

Kurssipaikka


Lue lisää